preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

Važni dokumenti
Školska natjecanja

Državno natjecanje iz informatike

Najbolja informatičarka naše škole, Lucija Funarić iz 6.a razreda (pod mentorstvom učiteljice Kristine Krtalić), sudjelovala je od 3. do 6. svibnja na Državnom natjecanju iz informatike u Vodicama u kategoriji DIGITALNE KOMPETENCIJE 6. U jakoj konkurenciji (jedina djevojčica u skupini) osvojila je izvrsno četvrto mjesto (77.77% riješenih zadataka). Lucija je ove godine bila i jedina predstavnica naše županije na Državnom natjecanju mladih informatičara. Luciji upućujemo iskrene čestitke i pohvale za izniman trud i promociju naše škole. 

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 7. 5. 2022. 10:35

Županijsko natjecanje iz informatike

Danas je u Tehničkoj školi u Slavonskom Brodu održano Županijsko natjecanje iz informatike. U kategoriji Digitalne kompetencije 6 sudjelovala je učenica Lucija Funarić iz 6.a razreda i osvojila izvrsno 1. mjestoU kategoriji Digitalne kompetencije 5 sudjelovao je učenik Mihael Blatančić iz 5.b razreda i osvojio odlično 2. mjesto. Čestitke Luciji i Mihaelu!

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 11. 3. 2022. 17:08

Školsko natjecanje iz informatike

Danas je u našoj školi održano školsko natjecanje iz informatike. Sudjelovali su učenici petih i šestih razreda u kategorijama Digitalne kompetencije 5 i Digitalne kompetencije 6. Nestrpljivo iščekujemo rezultate. Nakon sastanka Županijskog povjerenstva saznat ćemo tko je pozvan na Županijsko natjecanje (održat će se 11. ožujka 2022. godine).

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 4. 2. 2022. 17:50

Rezultati međunarodnog natjecanja Codementum

Dragi čitatelji, kao što smo već pisali, u prosincu 2021. godine sudjelovali smo na međunarodnom ekipnom natjecanju na platformi Codementum u sklopu Hour of Code 2021. Učenici su, ovisno o razredu koji pohađaju, rješavali zadatke u dvjema skupinama, Basic i Advanced. Na žalost, nismo uspjeli osvojiti jedno od prva tri mjesta (po broju bodova i vremenu rješavanja), ali ćemo ipak izdvojiti najbolje učenice i učenike po razredima u našoj školi: Matea Bumbić (4.a) 54/60, Mihael Blatančić (5.b) 56/60, Tena Vladić (6.a) 57/60, Ivan Cicvarić (7.b) 58/60 i Ana Zirdum (8.b) 58/60. Čestitke svim učenicima!

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 10. 1. 2022. 09:18

Rezultati natjecanja Dabar 2021.

Dragi čitatelji, objavljene su rang liste po kategorijama i razredima na međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja. Ukupne rang liste dostupne su samo učiteljima na MOOC-u. Najbolji od najhrabrijih učenika i učenica naše škole, koji su i ove godine odgovorili na izazov Dabar, nalaze se na popisu 10% najboljih u svojoj kategoriji u Republici Hrvatskoj, Jona Janković (8.b), Martin Tekić (7.b) i Ivan Cicvarić (7.b) u kategoriji MegaDabar, te Matej Kolomejac (4.a) i Maksim Tall (4.b) u kategoriji MiliDabar. Ali to nije sve, učenici Matej Kolomejac i Jona Janković uspjeli su točno riješiti svih dvanaest zadataka, te Martin Tekić isto tako odličnih jedanaest zadataka. Bravo, Matej, Jona i Martin! Čestitamo svim sudionicima šestog po redu međunarodnog natjecanja Dabar! Vidimo se i sljedeće godine, zar ne?

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 22. 11. 2021. 08:10

Dabar - međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja

Već šestu godinu sudjelujemo na međunarodnoj inicijativi Dabar (Bebras) koja promiče informatiku i računalno razmišljanje među učiteljima i učenicima, ali i u široj javnosti. Dabar je osmišljen kako bi se svoj djeci omogućio jednostavno sudjelovanje kroz online natjecanje, koje se sastoji od niza izazovnih zadataka koje su napisali stručnjaci iz pedesetak zemalja. Iako se rješavanje zadataka temelji na informatici, možete ih rješavati i bez informatičkog predznanja. Čestitamo svim našim učenicima koji su sudjelovali na natjecanju u kategorijama MiliDabar, KiloDabar i MegaDabar te nestrpljivo iščekujemo rezultate (tko je u najboljih 10% u svojoj kategoriji)!

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 12. 11. 2021. 13:22

Županijsko natjecanje iz informatike

Danas je u Tehničkoj školi u Slavonskom Brodu održano Županijsko natjecanje iz informatike. U kategoriji Digitalne kompetencije 5 sudjelovala je učenica 5.a razreda, Lucija Funarić i osvojila 2. mjesto. U kategoriji Digitalne kompetencije 6 sudjelovali su učenici 6.b razreda, Ivan Cicvarić, koji je osvojio 3. mjesto i Martin Tekić, koji je osvojio 4. mjesto. Čestitamo svim sudionicima natjecanja!

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 3. 3. 2021. 18:19

Školsko natjecanje iz informatike

Danas je u našoj školi održano školsko natjecanje iz informatike. Sudjelovali su učenici petih, šestih i sedmih razreda u kategorijama Digitalne kompetencije 5, Digitalne kompetencije 6 i Algoritmi OŠ - 7. razred. Nestrpljivo iščekujemo rezultate. Nakon sastanka Županijskog povjerenstva saznat ćemo tko je pozvan na Županijsko natjecanje (održat će se 3. ožujka 2021. godine).

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 3. 2. 2021. 17:15

Nogometaši osvojili srebro na županijskom natjecanju

Županijsko natjecanje u futsalu za dečke 8. razreda održano je 18.2.2020. u dvorani Vijuš. Sudjelovale su 4 ekipe koje su prošle već dva kruga kvalifikacija kroz gradska natjecanja. U polufinalnoj utakmici OŠ Hugo Badalić igrala je protiv OŠ Antun Mihanović iz Nove Kapele. U neizvjesnoj utakmici naši su dečki na kraju pobijedli 1:0 i ušli u finale. U drugom polufinalu OŠ M. A. Relković iz Davora pobijedila je 3:1 OŠ Vladimir Nazor. U utakmici za 3. mjesto slavili su nogometaši iz Nove Kapele a u finalnoj utakmici Nogometaši iz Davora. Nažalost jednu utakmicu smo loše odigrali na cijelom turniru i to je bila najvažnija. Čestitke ekipi iz Davora na plasmanu na Državno natjecanje i čestitke našim nogometašima na srebru. Sastav: M. Marić, A. Olujević, G. Mitrović, A. Kruljac, A. Grgić, A. Čalušić, P. Krizmanić, M. Šokić, M. Gusak, M. Trošeljac i kapetan J. Nikolić.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 2. 3. 2020. 18:43

Rukometaši se kvalificirali na županijsko natjecanje

Gradsko natjecanje u rukometu za dečke 8. razreda održano je u 4 skupine po tri ekipe. Naša škola je igrala u skupini C zajedno s OŠ Dragutin Tadijanović i OŠ Ivan Goran Kovačić. Natjecanje je održano 25.2.2020. u dvorani Vijuš. Prva utakmica završila je neriješeno (10:10) između OŠ Hugo Badalić i OŠ IGK te je svakom pripao jedan bod. u sljedeće dvije utakmice i OŠ IGK i mi pobijedili smo OŠ Dragutin Tadijanović, ali je naša škola pobijedila s većom gol razlikom i tako zauzela 1. mjesto u skupini C koje vodi na Županijsko natjecanje. OŠ IGK pobijedila je 12:10, a OŠ Hugo Badalić 13:7. Čestitke našim rukometašima na sjajnoj borbi, odličnom rukometu i plasmanu na Županijsko natjecanje. Sastav: A. Grgić, G. Mitrović, S. Ignjatić, N. Marić, A. Kruljac, M. Bošnjaković, L. Bošnjaković, M. Lačen, P. Krizmanić, M. Šokić, F. Vrhovac, B. Pavelić i kapetan M. Marić.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 2. 3. 2020. 18:29

Košarkaši osvojili broncu na županijskom natjecanju

Županijsko natjecanje u košarci za dječake održano je u dvorani Vijuš 14.2.2020. U polufinalnoj utakmici naša škola igrala je protiv OŠ Ivana Brlić Mažuranić i izgubila malom razlikom. U utakmici za 3. mjesto pobijedili smo OŠ Blaž Tadijanović i osvojili brončane medalje. prvo mjesto pripalo je najboljoj ekipi, OŠ Antun Mihanović, koja se plasirala na državno natjecanje. Bolesti i ozljede su uzele svoj danak ove godine, ali svakako čestitke našim košarkašima jer su izvukli svoj maksimum. Sastav: A. Kruljac, L. Orešković, I. Kolomejac, T. Cicvarić, D. Mandić, L. Matanić, I. Opačak i kapetan F. Nužda.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 19. 2. 2020. 16:59

Odbojkašice sudjelovale na gradskom natjecanju

Gradsko natjecanje u odbojci za djevojčice održano je u 3 skupine po 4 ekipe. Naša škola bila je u skupini C s OŠ Bebrina, OŠ Đuro Pilar i OŠ Antun Mihanović. Natjecanje se održalo u OŠ Đuro Pilar 12.2.2020. Naše odbojkašice upisale su jednu pobjedu i dva poraza i tako završile na 3. mjestu u skupini C. Prvakinje skupine, OŠ Đuro Pilar, plasirao se na županijsku završnicu. Čestitke prvakinjama i čestitke našim Hugolinama na vrlo dobroj borbi. Sastav: A. Didović, I. Rašić, P. Jurić, M. Arbanas, E. Kafedžić, G. Barić, I. Grubišić, A. Stojaković, I. Gostinčar, N. Đukić i kapetanica M. Majstorić.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 19. 2. 2020. 16:45

Županijsko natjecanje iz informatike

U petak, 14. veljače, u Tehničkoj školi u Slavonskom Brodu održano je Županijsko natjecanje iz informatike. U kategoriji Digitalne kompetencije 5 sudjelovali su učenici Katja Živković, 5.a, Ivan Cicvarić, 5.b, Dominik Štefančić, 5.b i Martin Tekić, 5.b, te u kategoriji Algoritmi 6 Jona Janković, 6.b (mentorica Slavica Danilović). Dominik Štefančić je osvojio prvo mjesto, Ivan Cicvarić drugo mjesto, Martin Tekić treće mjesto, Katja Živković peto mjesto, a Jona Janković u svojoj kategoriji odlično drugo mjesto. Čestitamo svim sudionicima natjecanja!

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 14. 2. 2020. 17:11

Badmintonaši sudjelovali na županijskom natjecanju

Županijsko natjecanje u badmintonu za dječake i djevojčice održano je u Okučanima u ponedjeljak, 10.2.2020. Naša škola imala ja ekipu u muškoj konkurenciji gdje ukupno nastupilo 6 Osnovnih škola. Upisali smo jednu pobjedu i dva poraza te na kraju zauzeli slabašno 5. mjesto u županiji. Više sreće drugi put. Sastav: Luka Bošnjaković, Antonio Olujević i Ante Grgić.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 13. 2. 2020. 08:43

Šahistice na državnom natjecanju u Trogiru

Državno natjecanje u šahu održano je u sunčanom Trogiru od 4. do 6. veljače. Naša škola imala ja predstavnice jer smo prvaci naše Brodsko-posavske županije. Ukupno je sudjelovalo 24 Osnovne škole, a naša škola bila je šećer na kraju, jeeeeej. Čestitke našim mladim šahisticama na uloženom trudu i hvala učiteljici Katarini Brkić Čabraja koja ih je brižno vodila u Trogir. Za našu školu nastupile su: Hanna Kikić, Matilda Lučić, Lucija Čabraja i Tea Krnić.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 13. 2. 2020. 08:20

Odlični nogometaši prošli i drugi krug, slijedi županijsko natjecanje

Drugi krug gradskog natjecanja u futsalu za dječake održan je u Donjim Andrijevcima u utorak, 4.2.2020. Sudjelovale su 4 ekipe, a prve dvije ekipe su izborile županijsku završnicu. Odlični nogometaši pobijedili su protivnike iz Garčina 5:0, zatim domaćine 2:0 i u trećoj utakmici izgubili od OŠ Vladimir nazor 1:0. S dvije pobjede zauzeli su 1. mjesto na natjecanju i izborili županijsku završnicu koja će se odigrati kasnije u veljači 2020. Čestitke. Sastav: A. Grgić, A. Olujević, A. Kruljac, G. Mitrović, M. Marić, P. Krizmanić, A. Čalušić, M. Gusak i kapetan J. Nikolić.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 6. 2. 2020. 16:14

Košarkašice srebrne na županijskom natjecanju

Županijsko natjecanje u košarci za djevojčice održano je u našoj školi na Jelasu u ponedjeljak, 3.2.2020. Sudjelovale su 4 ekipe, a naša ekipa s jednom pobjedom i jednim porazom osvojila je super 2. mjesto. U polufinalu su cure pobijedile ekipu iz Oriovca, OŠ Dr. Stjepan Ilijašević, dok su u finalu poražene od košarkašica iz OŠ Antun Mihanović. Čestitke našim košarkašicama na osvojenoj medalji. Sastav: E. Ereš, L. Marjanović, M. Nikolić, P. Zavor, A. Grlić, N. Maurer, N. Vlk i kapetanica A. Aračić.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 6. 2. 2020. 16:04

Odlične nogometašice, nedostajalo sreće za plasman na državno natjecanje

Županijsko natjecanje u futsalu za djevojčice održano je u petak 31.1.2020. u Starom Petrovom Selu. Sudjelovalo je ukupno 6 škola. Naše su cure sjajno otvorile turnir pobjedom od 4:0 nad ekipom OŠ Blaž Tadijanović. U drugoj utakmici skupine B odigrali smo nerješeno s OŠ IGK iz Starog Petrovog sela, što je bilo dovoljno za prolaz u finale. A finale je bila prava drama. Teška utakmica koja je završila 1:1 u regularnom vremenu nakon kojeg su uslijedili još dramatičniji penali. Na žalost, nismo imali sreće. Nakon puno izmjena vodstva pobijedila je OŠ Ivan Filipović iz Velike Kopanice s rezultatom 6:5. Čestitke. Ali čestitke i našim curama na odličnom nogometu i osvojenom 2. mjestu u županiji. Sastav: G. Barić, P. Jurić, I. Rašić, T. Zorić, N. Đukić, I. Seili, E. Kafedžić, M. Arbanas, I. Grubišić i kapetanica I. Gostinčar.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 5. 2. 2020. 16:01

Plivači i plivačice u Rijeci na državnom prvenstvu

Državno prvenstvo u plivanju održano je u Rijeci od 27. do 29. siječnja 2020. U konkurenciji dječaka sudjelovalo je 18 ekipa, a u konkurenciji djevojčica 19 ekipa. Naša škola imala je predstavnike u obje konkurencije. I dečki i cure na kraju su zauzeli 17. mjesto. Sjajne individualne rezultate postigli su: Ivana Grubišić koja je zauzela 9. mjesto od 35 natjecatelja u disciplini leptir 50m, zatim Željko Blažić koji je zauzeo 11. mjesto od 34 natjecatelja također u disciplini leptir 50m i Ante Tunjić s 17. mjestom od 35 natjecatelja u disciplini prsno 50m. Čestitke našim sjajnim plivačicama i plivačima na Državnom natjecanju.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 5. 2. 2020. 13:11

Školsko natjecanje iz informatike

Danas je u našoj školi održano školsko natjecanje iz informatike. Nestrpljivo iščekujemo rezultate. Nakon sastanka Županijskog povjerenstva saznat ćemo tko je pozvan na Županijsko natjecanje (održat će se u Tehničkoj školi u Slavonskom Brodu 14. veljače 2020. godine). 

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 24. 1. 2020. 17:45

Odlični nogometaši prošli skupinu

Gradsko natjecanje u futsalu za dječake 8. razreda i mlađih održano je u srijedu, 18.12.2019. u OŠ Đuro Pilar. Ukupno je prijavljeno 32 nogometne ekipe u 8 skupina, a naša škola bila je u skupini D s domaćinom, OŠ Ivana Brlić Mažuranić i OŠ Blaž Tadijanović. Sustav natjecanja je svatko sa svakim, a prvak skupine prolazi dalje. Naši nogometaši su odigrali odlične mečeve, upisali dvije pobjede i jedan poraz te prošli dalje u najboljih osam. Bravo. Rezultati:
OŠ Blaž Tadijanović - OŠ Hugo Badalić 4:2

OŠ Hugo Badalić - OŠ Đuro Pilar 3:2
OŠ Hugo Badalić - OŠ Ivana Brlić Mažuranić 4:3
Sastav: Gabrijel Mitrović, Marina Marić, Ante Grgić, Antonio Kruljac, Mihael Šokić, Petar Krizmanić, Antonio Olujević, Anto Čalušić, Marin Trošeljac, Marin Gusak i kapetan Jovan Nikolić.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 20. 12. 2019. 09:14

Plivači i plivačice izborili državno prvenstvo

Županijsko natjecanje u plivanju za dječake i djevojčice održano je na Gradskom bazenu u prošli četvrtak, 12.12.2019. Naši sjajni plivači i plivačice osvojili su 1. mjesto u Županiji, uzeli zlatne medalje i naravno plasirali se na Državno prvenstvo Republike Hrvatske koje je na rasporedu u siječnju 2020. Još jedan odličan rezultat i plasman na Državno prvenstvu za našu školu u ovoj školskoj godini. Uz cross trčanje za dječake i šah za djevojčice priključuju se i plivači i plivačice. Čestitke. Sastav: Ivana Grubišić, Nika Maurer, Elena Marić, Marta Janković, Lucija Čabraja, Anđelina Sedlo, Matilda Lučić, Lana Vukoje, Antonio Olujević, Željko Blažić, Benjamin Drinić, Leon Tekić, Jona Janković, Ante Tunjić, Filip Palković, Filip Nužda, Noa Marić.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 17. 12. 2019. 17:02

Šahistice najbolje u županiji, slijedi državno natjecanje

Županijsko natjecanje u šahu za dječake i djevojčice održano je 15:11.2019. u OŠ Dragutin Tadijanović. Sudjelovalo je ukupno 11 muških i samo 2  ženske ekipe. U velikoj konkurenciji kod dječaka postigli smo slabiji rezultat i 10. mjesto na kraju, dok su djevojčice igrale dva puta protiv OŠ IGK iz Starog Petrovog Sela i sjajno pobijedile s rezultatom 6:2. Čestitke našim šahistima na sudjelovanju i šahisticama na osvojenom Županijskom prvenstvu i plasmanu na Državno prvenstvo Republike Hrvatske. Sastav: Dražen Podgorić, Andrej Kalanj, Ante Grgić, Josip Šokčević, Filip Nužda, Tea Krnić, Matilda Lučić, Hanna Kikić, Ariana Pakši.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 17. 12. 2019. 16:41

Županijsko natjecanje u stolnom tenisu

Natjecanje je održano u OŠ Vladimir Nazor 10.12.2019. Sudjelovalo je 12 muških ekipa koje su bile raspoređene u 4 grupe a prvaci grupa prošli su u polufinale. U skupini A bili su OŠ IGK, OŠ Dragutin Tadijanović i naša škola. Izuzetno jaka skupina jer je uvijek jedna tih škola osvajala Županijsko prvenstvo. Naravno, tradicija se nastavila. Hugo je pobijedio Tadiju 3:2, IGK je pobijedio Hugu 3:1 i Tadija je pobijedio IGK 3:1. Sjajni mečevi, svatko svakog pobjeđuje ali je najviše sreće imala OŠ Dragutin Tadijanović koja je prošla dalje uz bolju set razliku i naravno pobijedila u finalu. Čestitke njima i čestitke našim stolnotenisačima na dobroj igri, nedostajalo je malo sreće. Sastav: Matej Bošnjaković, Luka Bošnjaković, Filip Nužda.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 17. 12. 2019. 16:24

Naše pravo na sport

Petero učenika posebnog razrednog odjela su danas, 16. studenog, sudjelovali na 7. sportskom natjecanju za djecu s teškoćama u razvoju „Naše pravo na sport“ u dvorani COO Dubrava koje je organizirao Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom u suradnji s Centrom za edukaciju i savjetovanje Sunce, PK Natator i COO Dubrava. „Naše pravo na sport - sportsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju“ – provodi se od 2012. godine kontinuirano, u sklopu programa „Moje pravo na igru i sport“. Cilj natjecanja „Naše pravo na sport“ je, osim druženja i pružanja prilike djeci s teškoćama u razvoju da pokažu svoje sposobnosti, ujedno i potaknuti sve građane da pokušaju razumjeti probleme djece s teškoćama u razvoju, probleme njihovih obitelji i općenito probleme osoba s invaliditetom.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjam Ćorluka  datum: 17. 11. 2019. 15:25

Županijsko natjecanje u atletici za 6. razrede i mlađe

Zadnje sportsko natjecanje ove školske godine za učenike našeg ŠSD "Plavi Sokol" je Županijsko natjecanje u atletici za 6. razrede i mlađe. Natjecanje je održano kao i svake godine na stadionu Stanko Vlajnić - Dida (naselju Livada) u četvrtak, 16.5.2019. Ukupno je sudjelovalo 7 Osnovnih škola. Ivona Riđan i Gabriela Tunjić nažalost nisu nastupile zbog svojih obaveza u klubovima. Djevojčice su zauzele slabašno 6. mjesto, a najbolji individualni rezultat postigla je Nikolina Barunica (4. mjesto u skoku u vis). Dječaci su bili kompletni i nešto bolji osvojivši na kraju 4. mjesto. Individualno su najbolji bili Marin Gusak (1. mjesto u trčanju 200m), Filip Nužda (1. mjesto u suvanju medicinke 1kg) i Antonio Lačen (3. mjesto u trčanju 100m). Čestike na ostvarenim rezultatima.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 23. 5. 2019. 10:33

Sjajne Hugoline prvakinje lijepe naše u futsalu

Državno prvenstvo u futsalu za dječake i djevojčice 8. razreda i mlađe održano je u Poreču od 28. do 30. travnja 2019. Ukupno je sudjelovalo 24 školske ekipe u konkurenciji djevojčica i 24 ekipe u konkurenciji dječaka, no dečki ovdje padaju u drugi plan. Svaka ekipa je predstavljale svoju školu, grad i županiju. Tako su i naše Hugoline predstavljale našu školu, ŠSD Plavi Sokol, grad Slavonski Brod i našu županiju na državnom prvenstvu u lijepom Poreču. Za plasman na državno prvenstvo trebalo je prvo proći dvije prepreke, gradsko i županijsko natjecanje, što našim curama nije bio problem. Cijelo državno prvenstvo bilo je zanimljivo, naporno i na kraju jako veselo uz pjesmu ii koju suzu radosnicu. U prvom danu cure su odigrale 3 utakmice, a sutradan do podne još dvije i naravno trebalo je svih 5 utakmica pobijediti za naslov prvaka države. Čestitke našim učenicama na fenomenalnom uspjehu do kojeg ih je vodio njihov učitelj TZK i kapetanica Antonela Blažević koja je definitivno najbolja igračica prvenstva i najbolja u državi za godište 2004. i mlađe.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 6. 5. 2019. 17:02

Atletičarke i atletičari sudjelovali na županijskom natjecanju

Zadnje natjecanje za učenike 8. razreda i nižih, kao i svake školske godine, bude županijsko natjecanje u atletici. Naša škola sudjelovala je i u ovom natjecanju u konkurencji dječaka i djevojčica. Ukupno je bilo prijavljeno devet Osnovnih škola. Nakon natjecanja naše su atletičarke osvojile solidno 5. mjesto, dok su atletičari zauzeli slabije 8. mjesto. Biti će boljih rezultata nagodinu jer smo uglavnom sudjelovali kao sedmaši i sedmašice. Od individualnih rezultata kod dječaka najbolji su bili Antonio Olujević (3. mjesto u trčanju 800m), Filip Sušić (4. mjesto u skoku u vis) i Željkjo Blažić (4. mjesto u bacanju kugle). Kod djevojčica, najbolje su bile Ivona Gostinčar (2. mjesto u trčanju 600m) i Ivana Grubišić (4. mjesto u trčanju 300m). Čestitke svim natjecateljima na trudu i dobrim rezultatima. Sastav: P. Jurić, I. Grubišić, I. Gostinčar, T. Zorić, M. Arbanas, T. Bikčević, N. Vlk, G. Zirdum, A. Didović, A. Stojakokvić, M. Marić, M. Drinić, A. Olujević, Ž. Blažić, M. Bošnjaković, M. Marić, F. Sušić, L. Bošnjaković, M. Šokić i G. Kovač.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 25. 4. 2019. 12:37

Rukometašice osvojile broncu

Županijsko natjecanje u rukometu za djevojčice 8. razreda i mlađe održano je 12. travnja 2019. u sportskoj dvorani Vijuš. Sudjelovalo je ukupno 5 škola, na naša škola bila je jedini predstavnik grada Slavonskog Broda. Rukometašice su odlično otvorile natjecanje pobjedom 10:6 protiv OŠ Viktor Car Emin iz Donjih Andrijevaca. Nažalost igrale su odmah i drugu utakmicu u kojoj je presudio umor, te su izgubile od OŠ Sibinjskih žrtava iz Sibinja 13:8 i nisu ušle u finale, nažalost. Kasnije su igrale utakmicu za 3. mjesto i pobijedili 8:5 rukometašice OŠ Vjekoslav Klaić iz Garčina. Čestitke na osvojenoj bronci na županijskom natjecanju u rukometu. Sastav: P. Jurić, I. Gostinčar, G. Tunjić, I. Jozić, M. Arbanas, G. Zirdum, T. Zorić, I. Grubišić, N. Lovrić, J. Blažević i kapetanica I. Sudar.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 16. 4. 2019. 20:51

Košarkašice sudjelovale na županijskom natjecanju

Županijsko natjecanje za košarkašice 8. razreda i mlađe održano je 5. travnja 2019. u OŠ Dragutin Tadijanović na Hebrangu. Sudjelovalo je ukupno 5 škola. Bez ijedne osmašice u sastavu, naše košarkašice pružile su dobar otpor u polufinalu protiv OŠ Antun Mihanović i kasnije u utakmici za treće mjesto protiv OŠ Ivan Goran Kovačić. Borbenošću i upornošću zauzele su 4. mjesto na županijskom natjecanju u košarci. Čestitke. Sastav: N. Vlk, A. Grlić, M. Nikolić, N. Maurer, E. Ereš, N. Ciprić, L. Marjanović i kapetanica A. Aračić.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 16. 4. 2019. 20:33

Mlađi nogometaši osvojili 3. mjesto u Slavoniji

Regionalno natjecanje u futsalu za dječake 6. i 5. razreda održano je u utorak, 2.4.2019., u Đakovu. Sudjelovale su 4 osnovne škole koje su kao prvaci predstavljali svoju županiju. Naši nogometaši su tijesno izgubili 6:4 u polufinalu od OŠ iz Vođinaca , ali su utakmici za 3. mjesto slavili protiv OŠ iz Lipika s rezultatom 4:2. Ovo je ukupno četvrto natjecanje ove šk .god. za naše mlađe nogometaše koji su svaki put pokazali dobar nogomet i zasluženo se vratili s brončanim peharom i priznanjem u našu OŠ Hugo Badalić. Čestitke. Sastav: A. Lačen, M. Trošeljac, M. Gusak, B. Duspara, I. Tomas, L. Šošić, R. Tomas, L. Matanić, A. Čalušić i kapetan A. Kruljac.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 11. 4. 2019. 16:33

Mlađi košarkaši osvojili 3. mjesto u Slavoniji

Regionalno natjecanje za košarkaše 6. i 5. razreda održano je 3.4.2019. u Valpovu. Na natjecanju su sudjelovale škole koje su bile prve u svojoj županiji. U polufinalnoj utakmici našim je košarkašima nedostajalo malo sreće jer su izgubili za pola koša utakmicu od domaćina, OŠ Matije Petra Katančića iz Valpova. U utakmici za treće mjesto bili su bolji od košarkaša iz OŠ Mitnica - Vukovar. Brončani pehar i priznanje krasiti će našu OŠ Hugo Badalić. Bravo košarkaši. Sastav: D. Mandić, A. Barišić, I. Opačak, J. Špehar, L. Orešković, M. Đukovski, A. Kruljac, E. Mahi Ebem, L. Matanić, I. Kolomejac, T. Cicvarić i kapetan F. Nužda.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 11. 4. 2019. 16:02

Odbojkaši na državnom prvenstvu u Poreču

Tradicija je da državno prvenstvo ekipnih sportova (nogomet, košarka, odbojka, rukomet) u kategoriji osmaša i mlađih bude u lijepom Poreču, u Zelenoj Laguni. Za odbojkaše i odbojkašice to je bilo od 25.3. do 27.3. Ukupno je sudjelovalo 24 muške i 24 ženske ekipe, prvaci i prvakinje svojih županija. Odbojkaši naše škole borili su se protiv odbojkaša iz Kaštel Lukšića i Mokošice (Dubrovnik) u skupini G. U prvoj utakmici protiv ekipe iz Mokošice nije bilo sreće u završnici i izgubili su tijesno 2:1 u setovima. U drugoj utakmici ekipa iz Kaštela je bila apsolutno bolja i pobijedila 2:0 u setovima. Kaštela je također s 2:0 u setovima pobijedila Mokošicu i plasirala se u četvrtfinale. Bilo je ovo veliko iskustvo za našu školu i odbojkaše koji će se potruditi i nagodinu plasirati na državno prvenstvo, jer tek su sedmi razred. Čestitke na trudu. Sastav: Ž. Blažić, A. Grgić, M. Bošnjaković, M. Lačen, M. Janković, A. Olujević, F. Vrhovac, A. Lačen, J. Šokčević, M. Šokić, T. Tomas i kapetan G. Kovač.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 29. 3. 2019. 13:33

Mlađi nogometaši prvaci naše županije

Sjajnim nogometašima, učenicima 6. i 5. razreda naše škole, nema kraja dobroj igri. Opet su pokazali odličan nogomet, ovaj put na županijskoj završnici, koji im je donio status prvaka Brodsko-posavske županije. Naime, županijsko natjecanje u futsalu za 6. razrede i mlađe održano je u utorak, 26.3.2019. u SD Vijuš. U polufinalnoj utakmici pobijedili su 4:2 OŠ Mato Lovrak iz Nove Gradiške, a u finalu 2:0 OŠ Antun Mihanović iz Batrine/Nove Kapele. Sa zlatnim medaljama na prsima naši nogometaši putuju u sljedeći utorak, 2.4. u Đakovo na regionalno natjecanje gdje će predstavljati našu školu i našu županiju. To zadnja stepenica prije plasmana na završno Državno natjecanje u futsalu. Bravo dečki i sretno na poluzavršnici u Đakovu. Sastav:  A. Lačen, M. Trošeljac, M. Gusak, B. Duspara, I. Tomas, L. Šošić, R. Tomas, L. Matanić, A. Čalušić i kapetan A. Kruljac.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 27. 3. 2019. 19:48

Rukometaši sudjelovali na gradskom natjecanju

Gradsko natjecanje u rukometu za dječake 8. razreda i mlađe održano je u prošli četvrtak, 21.3.2019. u SD Vijuš. Naši su rukometaši bili u skupini A sa još 3 škole. Upisali su jednu pobjedu i 2 poraza te završili kao treći u skupini. Bravo dečki, važno je i sudjelovati. Sastav: P. Krizmanić, A. Olujević, G. Mitrović, M. Marić, N. Marić, A. Grgić, M. Lačen, I. Nikolić, F. Sušić, M. Glavaš, P. Marić, I. Pezer i kapetan M. Marić. 

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 26. 3. 2019. 09:01

Državno prvenstvo učenika s intelektualnim teškoćama

Već petu godinu zaredom, učenici posebnog odjela, sudjelovali su na Državnom prvenstvu učenika s intelektualnim teškoćama u Poreču. Natjecanje se održavalo od 20. do 22. ožujka. Učenica Sanela Gušani osvojila je zlatnu medalju za prvo mjesto u trčanju na 80m te tako uspješno završila svoju natjecateljsku karijeru kao učenica naše škole. Sandra Jovanović, Senka Mihajlović, Tea Odobašić i Marko Opačak osvojili su prigodne medalje za sudjelovanje, a predviđamo im uspješne rezultate narednih godina. Učenici su bili u pratnji razrednice Marijane Marić i učitelja Branimira Garića. Nakon samog natjecanja učenici i učitelji uživali su u prvom danu proljeća na svježem morskom zraku.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijana Marić  datum: 26. 3. 2019. 08:40

Mlađi nogometaši opet prvi na natjecanju

Drugi krug gradskog natjecanja u futsalu za 6.r i mlađe održano je 19.3.2019. u SD Vijuš. Ukupno je sudjelovalo 8 ekipa, pobjednici prvog kruga podjeljeni u 2 skupine. U sve tri utakmice pokazali su ponovno odličan nogomet i pobjedili s rezultatom 1:0, 3:0 i 2:1. Tako su ostvarili prvo mjesto u skupini i plasirali se na županijsko natjecanje koje će održati u utorak 26.3. Bravo nogometaši i sretno u borbi za medalju.  Sastav: A. Lačen, M. Trošeljac, M. Gusak, B. Duspara, I. Tomas, L. Šošić, R. Tomas, L. Matanić, A. Čalušić i kapetan A. Kruljac

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 22. 3. 2019. 13:30

15. međužupanijska GLOBE smotra

U petak 15. ožujka 2019. godine, u područnoj školi OŠ "Đuro Pilar" u Slavonskom Brodu, održana je 15. međužupanijska smotra GLOBE škola. Nakon prigodnog programa i otvorenja smotre, učenici GLOBE škola našeg međužupanijskog GLOBE centra prezentirali su rad GLOBE skupine svoje škole u protekloj godini. Rad GLOBE skupine u našoj školi prezentirali su šestašica Lara Kralj i sedmaši Ivona Rašić i Željko Blažić te se nadamo pozivu na Državnu smotru i natjecanje hrvatskih GLOBE škola. Nakon prezentacija sudionici smotre su posjetili i matičnu školu OŠ „Đuro Pilar“ te razgledali njihov edukativni interaktivni park. Na kraju Smotre, podijeljene su zahvalnice sudionicima. Fotografije pogledajte u našoj fotogaleriji

  :: opširnije :: 


objavio: Jasmina Matekalo Rade Kovačević Ivana Tunjić  datum: 19. 3. 2019. 18:57

Odbojkaši idu na državno natjecanje u Poreč

Županijsko natjecanje u odbojci za dječake 8. razreda i mlađe održano je u SD Vijuš 14.3.2019. Ukupno je sudjelovalo 5 Osnovnih škola. Sjajni odbojkaši OŠ Hugo Badalić pobijedili su sve ekipe s kojima su igrali, a u finalu je to bila ekipa iz Nove Gradiške. Izgubili su naši odbojkaši i koji set, ali je tehnika odbojkaške igre bila na njihovoj strani i bila odlučujući faktor u pobjedničkim setovima. Odbojkaši su sa ovim prvim mjestom u našoj županiji plasirali na Državno natjecanje, kao što je to uspjelo plivačima i nogometašicama. Državno natjecanje se igra u Poreču sljedeći ponedjeljak, od 25. do 27. ožujka 2019. Bravo dečki i sretno. Sastav: Ž. Blažić, A. Grgić, M. Bošnjaković, M. Lačen, M. Janković, A. Olujević, F. Vrhovac, R. Tomas, A. Lačen, I. Tomas, J. Šokčević, M. Šokić, T. Tomas i kapetan G. Kovač.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 18. 3. 2019. 16:13

Mlađi košarkaši prvaci županije

Županijsko natjecanje u košarci za učenike 6. razreda i mlađe, održano je u utorak 12.3.2019. u OŠ Dragutin Tadijanović. Sudjelovalo je ukupno 5 Osnovnih škola. Naši Hugići su upisali sve pobjede od početka do kraja i tako postali prvaci županije. Bravo košarkaši. Slijedi regionalno natjecanje koje će se održati 20.3.2019. u Osijeku. Sretno Hugići na poluzavršnici. Sastav: D. Mandić, A. Barišić, I. Opačak, J. Špehar, L. Orešković, M. Đukovski, A. Kruljac, E. Mahi Ebem, L. Matanić, I. Kolomejac, T. Cicvarić i kapetan F. Nužda.

  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 14. 3. 2019. 16:23
» Arhiva naših vijesti    
 Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Misao tjedna

"Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da promijenite svijet."

                      Nelson Mandela


Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 5. 2010.

Ukupno: 1569648
Danas: 1

 


Anketa (mala)
Kako iskorištavate svoje slobodno vrijeme?: 


preskoči na navigaciju