Povrće
Mjesto radnje: učionica Biologije u područnoj školi Hugo Badalić
Vrijeme radnje: 1 školski sat, 12:25-13:10, 19. ožujka 2014.
Sudjelovali: Pedagoginja, učiteljica razredne nastave, učitelj TZK, učiteljica Biologije i učiteljica Geografije, te 18 učenika OŠ Hugo Badalić od 4. do 8. razreda.
Na početku radionice učitelji su pozdravili učenike koji su došli na Comenius radionicu. Vrlo drago im je bilo jer su svi učenici koji su se javili za projekt došli na radionicu. Nakon uvodnih riječi učenici su ispunili kratku anketu o zdravoj prehrani, povrću i načinu prehrane u našoj Slavoniji. Kroz predavanje učiteljice iz Biologije učenici su saznali kako je povrće bogato mineralima i vitaminima. Zatim su naučili i gospodarsku podjelu povrća, a i važne detalje pojedinog povrća. Učenici su bili aktivni i zainteresirano sudjelovali, dodavali primjere i postavljali pitanja. Na kraju je naša pedagoginja prošla s učenicima najvažnije pojmove radionice, a učenici su obećali da će za domaći uradak svojim roditeljima pomoći spremiti jedno jelo od povrća, kušati ga, i donijeti recept, dojmove i slike na sljedećem okupljanju naše Comenius radionice.
Ostale fotografije s radionice pogledajte u našoj foto-galeriji.
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |