preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

Važni dokumenti
Mi smo

vijesti

Obilježili smo EU tjedan programiranja

Od 6. do 21. listopada održava se po šesti put Europski tjedan programiranja. Milijuni djece, mladih, odraslih, roditelja, nastavnika, okupljaju se na događanjima i u učionicama diljem Europe kako bi naučili stvarati programiranjem. I u našoj su matičnoj školi danas učenici 4.a razreda obilježili Europski tjedan programiranja. Za vrijeme sata razrednika posjetili su informatičku učionicu, raspitivali se što se uči u petom razredu na nastavi informatike, što se nalazi u učionici,... Nakon upoznavanja pokušali su samostalno izraditi svoje prve programe i za uspješnu su izradu dobili pohvalnice. Pokušajte i vi pomoći dječaku Marcu ili djevojčici Sophiji da dođu do cilja. 

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 19. 10. 2018. 15:11

Čitaš?!

Dragi knjigoljupci i oni koji će to tek postati! U Mjesecu hrvatske knjige školska knjižnica je i ovaj tjedan ugostila učenike razredne i predmetne nastave. Neki su ovaj tjedan prvi puta posudili svoje knjige. Tako su učenici 1.a razreda naučili pravila posudbe i ponašanja u knjižnici, koja je razlika između knjižnica i knjižara, zašto knjige čuvamo i vraćamo ih u knjižnicu. Prvašići su izvrsno odradili sve zadatke, stoga su zaslužili nagrade u obliku straničnika i slatkiša. Veselimo se budućim zajedničkim druženjima! Oni malo veći, točnije sedmaši,  shvatili su da žive u svijetu informacija koji se svakodnevno mijenja i raste, raste… Stoga se, u skladu s „brzim“ vremenom u kojem žive, mijenja i njihovo poimanje znanja. Upravo zato, važno je naučiti kako učiti, pravilno citirati, koristiti se svim izvorima znanja u pravo vrijeme te dobivene informacije korisno upotrijebiti. Jer: „Nepismeni u 21. stoljeću neće biti oni koji ne znaju čitati i pisati, već oni koji neće znati učiti i dopuniti ili obnoviti svoje znanje.”  (Alvin Toffler)

  :: opširnije :: 


objavio: Tanja Štević  datum: 19. 10. 2018. 14:18

Županijsko natjecanje u cross trčanju

U četvrtak, 18.10.2018., održano je županijsko natjecanje u krosu. Ovo natjecanje je prvo sportsko natjecanje u ovoj šk. god. Natjecanje je održano na livadi Ekonomsko-birotehničke škole, a sudjelovalo je 19 ekipa u konkurenciji djevojčica i 21 ekipa u konkurenciji dječaka. Naša škola sudjelova je u tri kategorije. U kategoriji osmaša zauzeli smo 14. mjesto, u kategoriji šestašica 15. mjesto, a sjajni su bili šestaši i petaši koji su osvojili 3. mjesto i brončane medalje. Čestitke. Sastav: Matej Bošnjaković, Antonio Olujević, Noa Marić, Marin Marić, Antonio Lačen, Roko Tomas, Leon Šošić, Anto Čalušić, Nikolina Barunica, Gabriela Tunjić, Josipa Blažević, Enola Delić i Ines Seili.
  :: opširnije :: 


objavio: Branimir Garić  datum: 19. 10. 2018. 13:55

Dan kravate u MŠ

Kravata je prepoznatljiv i priznat hrvatski simbol. Hrvatsko podrijetlo kravate utemeljeno je na povijesnim činjenicama, i naša je zemlja poznata kao domovina kravate. Hrvati su svijetu podarili kravatu, ali su je drugi narodi dalje njegovali, razvijali i usavršavali. Kravata je simbol otmjenosti i kulture odijevanja.  Obilježavanjem Dana kravate pridonosimo razvoju zajedništva i jačanju našeg identiteta. Danas smo u školi svi bili otmjeni! Nosile su se razne kravate, šarene, jednobojne, dugačke, kratke, svilene… Učenici nižih razreda su na hodnicima škole izrađivali kreativne plakate s crtežima kravata. Koliko je zabavno bilo, pogledajte na slikama.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijana Fajgl  datum: 19. 10. 2018. 13:44

Milijun djece moli za jedinstvo i mir

Naša škola se i ove godine priključila molitvenoj inicijativi „Milijun djece moli zajedno za jedinstvo i mir“. Cilj ove akcije je na isti datum  i u isto vrijeme okupiti milijun djece i mladih u molitvi za mir u svakoj obitelji i čitavom svijetu. Molitvu je predvodila naša vjeroučiteljica Katica Markić zajedno s učenicama četvrtih razreda. Ponosni smo što smo sudjelovali u jednoj globalnoj akciji i što smo i mi bili kap u velikom slapu dobrote.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijana Fajgl  datum: 19. 10. 2018. 13:22

Duplo veselje u 6.a

Danas je u 6.a bilo baš veselo. I mi smo odlučili proslaviti dane kruha u našem razredu. Iako smo već jako veliki i odrasli, i mi se volimo zasladiti. Budući da je danas obilježen i Dan kravate, neki od nas su ju stavili, a drugi se ipak nisu još toliko odraslo osjećali. Uz ukusne keksiće, kolače, palačinke i druge specijalitete dobili smo još veću inspiraciju za stvaralačko prepričavanje bajki Ivane Brlić Mažuranić. Kad bi barem svaki dan bio ovakav!

  :: opširnije :: 


objavio: Marijana Fajgl  datum: 19. 10. 2018. 12:59

Kulturna baština s kravatom: 18. listopada - Svjetski dan kravate

Spoznaja da je kravata hrvatski izum izaziva ponos Hrvata na svim kontinentima, a kod pripadnika drugih naroda osjećaj uvažavanja. Kravata je dekorativni odjevni predmet u obliku vrpce koji se nosi oko vrata, provučen ispod ovratnika košulje, izrađen od svile ili nekog drugog platna. Smatra  se izvornim hrvatskim proizvodom, a raširila se Europom u 17. stoljeću posredstvom hrvatskih vojnika u Tridesetogodišnjem ratu, na čijim odorama je postala prepoznatljiv modni detalj. Među prvima su je prihvatili Francuzi pa u njihov jezik dolazi pod nazivom "cravate", a kasnije se pod sličnim nazivima pojavljuje i u drugim europskim jezicima. Povežimo kravate u čast hrvatskoj kulturnoj baštini!

  :: opširnije :: 


objavio: Tanja Štević  datum: 18. 10. 2018. 20:51

Jesen i dani kruha u 3.e razredu

Tijekom mjeseca rujna, a i listopada učenici 3.e razreda su se pripremali za dolazak jeseni u našu školu i za obilježavanje dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Tako su svojim vrijednim rukama bojali, crtali, izrezivali razne jesenske plodove, te kruhove i pekarske proizvode da bi svojim radovima doprinijeli da naša škola bude još ljepša. U fotogaleriji pogledajte kako su oni sve to stvarali i kako naši panoi izgledaju.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirna Lesičar  datum: 18. 10. 2018. 20:39

Dani kruha u MŠ

I ove godine u našoj školi su obilježeni Dani kruha i zahvale za plodove zemlje. Upriličena je i prigodna izložba pekarskih proizvoda koji nisu mamili samo izgledom, već i mirisom i okusom. Učenici nižih razreda su ispred svojih učionica prikazali sve ono najljepše što mamine, bakine i dječje ruke mogu napraviti. Bilo je tu kruha, kiflica, kolača, pogača, radova od plastelina i glinemola te jesenski plodovi zemlje. Posjetio nas je i kapelan Nino Perica koji je blagoslovio krušne proizvode i zajedno se s učenicima pomolio. Zahvaljujemo se učiteljicama, mamama, bakama i svima ostalima koji su nas danas podsjetili koliko smo sretni što možemo svakodnevno blagovati ukusnu hranu.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijana Fajgl  datum: 18. 10. 2018. 20:22

Dani kruha u PŠ Jelas

Blagdansko ozračje u PŠ Jelas se nastavlja i u drugoj smjeni. Za bogate stolove pune slasnih delicija zaslužne su vrijedne ručice učenika i roditelja drugih i četvrtih razreda. Uživali smo u lijepim izložbama i slasnim, zalogajima. Blagovanje za zajedničkim stolom smo podijelili i s drugom djecom. Naš prijatelj Muhamed je polaznik Kuće sretnih ciglica. Njemu smo uručili darak naših pekarskih proizvoda. Zahvaljujuči djeci velikog srca, radost dijeljenja će se prenijeti i u njihov dom.  U slast!

  :: opširnije :: 


objavio: Luca Drinić  datum: 18. 10. 2018. 20:11

Dani kruha u 2.e

Drugi e Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježio je pečenjem kruha u učionici. Svježe pečeni i topli kruh učenici su jeli s namazom po želji.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Lalić  datum: 18. 10. 2018. 19:52

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dana 17. listopada obilježili smo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Ravnateljica Irena Čugura Ćerić na početku je pozdravila sve učitelje, učenike te smo predvođeni župnikom Ivanom Petrovićem blagoslovili kruh i plodove zemlje. Zahvaljujemo vrijednim rukama roditelja, baka, učenika. Stolovi su bili prepuni ukusnih kolača, kiflica, malih kruhova čiji se miris širio cijelom školom. Zahvala svim učiteljicama posebno razredne nastave, vjeroučiteljicama, na izradi lijepih panoa, uređenju stolova krušnim proizvodima i plodovima zemlje koji su pridonijeli lijepom ugođaju u obilježavanju ovoga dana.

  :: opširnije :: 


objavio: Marija Vidaković  datum: 17. 10. 2018. 16:10

Jesen

U našu školu ušuljala se jesen i donjela pregršt plodova.

  :: opširnije :: 


objavio: Danijela Taborski  datum: 17. 10. 2018. 08:55

1.a na bazenima

Danas smo proveli prekrasno prijepodne na Gradskim bazenima. Provedeno je i početničko provjeravanje učenika za plivače i neplivače. Dan radostan i nasmijan kao i mi! Lijepo nam je bilo prvi puta kao razredu sudjelovati u zanimljivim igrama na vodi, plivanju i natjecanju! Nadamo se da ćemo ovo ponoviti uz pomoć djelatnika gradskih bazena, učiteljice Mirjane, asistentice Danijele i naših roditelja!

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Klajić  datum: 16. 10. 2018. 15:04

"Baš baština"

Dragi knjigoljupci, počeo je Mjesec hrvatske knjige u kojemu se različitim aktivnostima i događanjima u svim vrstama knjižnica Republike Hrvatske ukazuje na važnost čitanja i doživljavanja knjiga kao neiscrpnih izvora znanja. Ovogodišnja tema Mjeseca hrvatske knjige je „Baš baština“.  U našoj knjižnici nastavljamo s uobičajenim aktivnostima, dodatno začinjenim prstohvatom knjiga hrvatskih književnika i književnica koje ćemo čitati u pričaonicama te obrađivati na satima lektire s učenicima razredne nastave te će se kroz knjižnično – informacijsko obrazovanje s učenicima premetne nastave ukazivati na važnost čitanja, stvaranja čitalačkih navika i vještina informacijske pismenosti te njegovati nacionalni i kulturni identitet. Citirajući Jorgea Luisa Borgesa i njegovu poznatu rečenicu: „Raj sam oduvijek zamišljao kao neku vrstu knjižnice!“, pridružujemo se slavlju o knjizi i s knjigom, uz misao kako u knjižnici i nemoguće postaje moguće. Zavirite u galeriju i provjerite na što smo mislili. Do čitanja!

  :: opširnije :: 


objavio: Tanja Štević  datum: 15. 10. 2018. 18:33

Posjet meteorološkoj postaji

GLOBE učenici naše škole posjetili su u petak 12. listopada 2018. godine Meteorološku postaju na Jelasu. Gospodin Anto Juričić upoznao je učenike sa načinom funkcioniranja meteorološke postaje, meteorološkim opažanjima i mjerenjima, mjernim instrumentima, načinima i vremenom mjerenja te obradom i slanjem podataka. Glavna meteorološka postaja Slavonski Brod je dio mreže meteoroloških postaja Republike Hrvatske. U njoj se mjere: temperatura zraka na dvije visine (5 cm od tla i 2 m od tla), vlaga u zraku, tlak zraka, smjer i brzina vjetra (na 12 m), vrsta, količina i intenzitet oborina, visina i gustoća snijega, temperature tla (na 2, 5, 10, 20, 30, 50 i 100 cm dubine), sijanje sunca te temperatura i isparavanje vode. Motre se i pojave u atmosferi i na površini Zemlje, bilježi se visina, količina, rod, vrsta i podvrsta oblaka, horizontalna vidljivost itd. Postoje meteorološki instrumenti koji su povezani sa računalom, ali većinu opažanja i mjerenja obavljaju meteorološki motritelji koji rade na Meteorološkoj postaji. Svaki sat (i svaki dan) u godini prikupljeni podaci se internetom prosljeđuju Državnom hidrometeorološkom zavodu u Zagrebu i odlaze u međunarodnu razmjenu. Učenici su pažljivo slušali i s interesom razgledavali meteorološku postaju. Imali su priliku i sami očitavati vrijednosti na nekim meteorološkim instrumentima te usporediti instrumente i načine mjerenja sa atmosferskim mjerenjima koja se provode u GLOBE programu. Fotografije posjeta Meteorološkoj postaji pogledajte u fotogaleriji.

  :: opširnije :: 


objavio: Jasmina Matekalo  datum: 15. 10. 2018. 17:29

EU Code Week

Danas su učenici 6.b razreda na poziv Gimnazije "Matija Mesić" u Slavonskom Brodu sudjelovali u obilježavanju Europskog tjedna programiranja. Svi su uspješno izradili zadane programe u Blocky Games-u, pri čemu im je pomoglo njihovo stečeno znanje programiranja u programskom jeziku FMS Logo.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 12. 10. 2018. 13:26

Uspomena đaka prvaka

Dragi čitatelji, prije no što saznate što im je uspomena, pjesmom se podsjetimo što je đacima najbolja odlika!

  :: opširnije :: 


objavio: Josipa Bilić Grubišić  datum: 11. 10. 2018. 21:26

Biološka mjerenja

U Brodskom Vinogorju u Popovićevoj šumici, 6. listopada, u akciji “Različiti, a jednaki“ sudjelovali su i učenici GLOBE programa naše škole. Učenici su ujedno obavili i redovita biološka mjerenja Na ranije određenom pikslu određivali su MUC klasifikaciju, dominantnu i kodominantnu vrstu stabala. Za svako od pet stabala dominantne i kodominantne vrste određivali su visinu (klinometrom) i prsni promjer. Određivali su i pokrov krošnje i pokrov tla. Sve prikupljene podatke poslat će u GLOBE bazu.

  :: opširnije :: 


objavio: Jasmina Matekalo Rade Kovačević Ivana Tunjić  datum: 11. 10. 2018. 20:16

Prvi susret prvašića s knjižničarkom Tanjom

Učenici 1.e razreda u utorak 9.10.2018.godine imali su prekrasan početak novog radnog tjedna. Dva školska sata proveli su u školskoj knjižnici gdje ih je dočekala i s radošću poučavala naša knjižničarka Tanja Štević. Kako su knjige važne u životu djece i odraslih dokazali su nam i mladi knjižničari Gabrijela, Nika i Patrik koji s knjižničarkom izveli poučni igrokaz. Prvašići su s radoznalošću promatrali police pune uredno složenih knjiga, zanimljivih časopisa i slikovnica. Naučili su razlikovati knjižnicu od knjižare i upoznali pravila ponašanja u knjižnici. Kroz zanimljivu igru u kojoj su svi sudjelovali shvatili su što se smije, a što ne smije raditi u knjižnici. Knjižničarka Tanja malim posjetiteljima darovala je straničnike, radno vrijeme knjižnice, bonton u školskoj knjižnici i počastila ih bombonima. Hvala joj na lijepoj dobrodišlici i svemu što  je poučila buduće knjigoljupce koji će marljivo učiti slova kako bi shvatili poruku: „Čitati znači sanjati otvorenih očiju“.  Radujemo se ponovnom druženju s našom knjižničarkom Tanjom u školskoj knjižnici!

  :: opširnije :: 


objavio: Ljubica Džaferović  datum: 10. 10. 2018. 15:57

Oznaka kvalitete za eTwinning projekt Master Coding

Naš je jednogodišnji eTwinning projekt Master Coding završio u svibnju. Ovih nam je dana stigla potvrda da je projekt nagrađen oznakom kvalitete (eTwinning Quality Label). I učenici sudionici projekta (sada već petaši u Područnoj školi) primit će ovih dana diplome oznake kvalitete za učenike.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 9. 10. 2018. 09:58

"Različiti, a jednaki"

I ove smo se godine 6.listopada 2018.g. rado odazvali akciji  koju organizira Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod „Loco-Moto“ pod nazivom „Različiti, a jednaki“. Akcija se odvijala u sklopu obilježavanja Svjetskog dana pješačenja i Svjetskog dana učitelja 6. listopada. 2018. i imala za cilj povezati one koji mogu hodati s onima koji ne mogu hodati. Pješačenjem od naše škole započeo je jednodnevni izlet u Planinarskom domu u Popovićevoj šumici. Tamo su nas dočekali organizatori i osobe s invaliditetom. Za učenike i učitelje bio je pripremljen niz zabavnih igara (povlačenje užeta, štafeta s jajima, utrka skakanje u vreći), užina ,sokovi te majice s logom akcije. Ove je godine bilo i iznenađenje za kraj, bajkopričalica Sandra, koja je djecu zabavila svojom zanimljivom pričom.  Lijepo smo se družili, uživali u tjelovježbi, igrama te lijepom vremenu. Iako nas je bilo malo, uspjeli smo osvojiti 3.mjesto u utrci skakanje u vrećama. Veselimo se ponovnom druženju za godinu dana.

  :: opširnije :: 


objavio: Ana Cicvarić  datum: 9. 10. 2018. 09:31

Javna vatrogasna postrojba Slavonski Brod

U petak 5. listopada Javna vatrogasna postrojba Slavonski Brod obilježila je 70. obljetnicu postojanja. Učenici 3.b te 4.a i 4.b razreda posjetili su izložbu opreme i vozila u Tvrđavi Brod. Dok mi spavamo, vatrogasci paze na nas! Hvala im!

  :: opširnije :: 


objavio: Dinka Novaković  datum: 9. 10. 2018. 09:21

Suli u avanturi

Učenici 3.b te 4.a i 4.b razreda posjetili su u četvrtak 4.10. Gradsku knjižnicu. Maja Šimleša pozvala je djecu na promociju svoje nove slikovnice Suli u avanturi u 17 sati. Upečatljiva poruka o ljubavi i prijateljstvu osvojila je srca najmlađih čitatelja.

  :: opširnije :: 


objavio: Dinka Novaković  datum: 9. 10. 2018. 08:48

Da sam ja učitelj…

I ove smo godine 5. listopada obilježili Svjetski dan učitelja. Tko? Gdje? Kako?  Na satu Hrvatskoga jezika zamijenili smo uloge i tako je učiteljica postala učenik, a učenik učitelj. U 7.d razredu ulogu učitelja preuzeli su učenici Borna Gecić i Mihael Matanović, a u 7.e razredu učitelj je postao Patrik Aračić. Učenici su odradili interpretaciju socijalne pjesme i socijalnog romana vodeći svoj razred kroz tijek nastavnog procesa. Borna Gecić pokazao je iskustvo koje je stekao gledajući svoje učitelje i stasom i glasom i pristupom. Da, da! Tko je bio u 7.d, zna o čemu govorimo…  Mihael Matanović nije se baš najbolje snašao jer je autoritet svojim blažim i prijateljskim pristupom izgubio. Nije se predao i do kraja sata je izdržao iako ga razred s komentarima nije štedio. Patrik Aračić prošle je godine pokazao neumoljivost i strogoću izraženu poštapalicom: „Tišina! Upisan si!“ Ove godine poštapalice nisu bile potrebne jer je učenik napredovao i razred uspješno i sigurno vodio. Svi učitelji – učenici su ispunili cilj i zadaće svoga sata te su na kraju njima dugih 45 minuta bili zadovoljni. S druge strane njihovi razredi su uživali, slušali i surađivali. Dečki su bili odlični i jedinstveni. Razred potvrdio, a nama preostaje vidjeti kako će se djevojke snaći s one strane razreda pa ih ovdje pozivamo da prihvate izazov. Mi smo našu nastavu na ovaj način osvježili, odlično se zabavili i uz to nove književne pojmove naučili. Pokušajte i vi na ovaj način pristupiti nastavi! Nećete požaliti!

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Krtalić  datum: 9. 10. 2018. 08:23

Svjetski tjedan svemira

World Space Week Asocijacija (WSWA) je najveća svjetska obrazovna organizacija povezana sa svemirom. Pokrenuta je od strane Ujedinjenih naroda i Vijeća za miroljubivo korištenje svemira (COPUOS) te Ureda za izvanzemaljske poslove (UN OOSA). Svjetski tjedan svemira se obilježava svake godine  od 4.do 10. listopada, a nacionalni koordinatori rade tijekom cijele godine i pomažu organizatorima događanja te koordiniraju aktivnosti povezane s obilježavanjem Svjetskog tjedna svemira. World Space Week Asocijacija ima nacionalne koordinatore u preko 80 država širom svijeta. Svjetski tjedan svemira proglasila je Opća skupština Ujedinjenih naroda 1999. godine. Obilježavanje Svjetskog tjedna svemira vodi Vijeće Ujedinjenih naroda za miroljubivo korištenje svemira i Ured Ujedinjenih naroda za izvanzemaljske poslove sa sjedištem u Beču. Naš učenici, mladi astronomi uključili su se u obilježavanje Svjetskog tjedna svemira.

  :: opširnije :: 


objavio: Rade Kovačević  datum: 9. 10. 2018. 08:09

…Ovdi našim skladnim glasi SLOBODA se draga slavi…

U petak, 5. listopada u Područnoj školi Jelas obilježili smo Dan neovisnosti koji se slavi 8. listopada. Hrvatski sabor toga je dana 1991. godine jednoglasno donio odluku o Raskidu svih državnopravnih veza Republike Hrvatske s bivšom državom SFRJ. Na satu Povijesti i Hrvatskoga jezika učenici petih i sedmih razreda saznali su sve detalje i pojedinosti o stvaranju samostalnosti te su uz usmjeravanje svojih nastavnica Marije Tomičić i Josipe Citerbat proveli radionice – Izrada simbola (zastave, grbova, vijenca) Republike Hrvatske. Na satu Hrvatskoga jezika interpretirali smo i izražajno čitali i slušali domoljubne pjesme, a svoje smo radove ponosno izložili u holu i hodniku škole. Izradom plakata i simbola RH te čitanjem pjesama učenici su razvili osjećaj domoljublja i svijest o nacionalnoj pripadnosti te su izrazili poštovanje prema onima koji su u teškim vremenima donijeli odvažnu odluku koja je označila početak borbe za hrvatsku samostalnost.

  :: opširnije :: 


objavio: Josipa Citerbat  datum: 5. 10. 2018. 19:48

Ja čitam, koja je tvoja supermoć?

Dragi čitatelji, na kraju još jednog radnog tjedna šaljemo vam pozdrave iz školske knjižnice. Učili smo s prvašićima, pripovijedali na pričaonici ponedjeljkom s učenicima „boravkašima“, prigodno obilježili Svjetski dan kave, volontirali s mladim volonterima i knjižničarima, pomogli napuštenim životinjama, uljepšali učiteljima njihov dan te kreativno i veselo završili još jedan radni tjedan. Veselimo se idućem, a do tada vam šaljemo vesele pozdrave iz školske knjižnice.

  :: opširnije :: 


objavio: Tanja Štević  datum: 5. 10. 2018. 17:59

Iznenađenje za Dan učitelja

Volonterski klub OŠ Hugo Badalić Volim volontirati je dana 5.10.2018. g. iznenadio učitelje Područne škole na Jelasu prigodnim čestitkama povodom Dana učitelja. Na čestitkama smo imali priliku vidjeti i kako to glagoljicom izgleda kada se zapiše riječ učitelji.

  :: opširnije :: 


objavio: Josipa Bilić Grubišić  datum: 5. 10. 2018. 17:33
» Arhiva naših vijesti    
 Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Misao tjedna

"Knjiga nije hrana, ali je poslastica."

                            Tin Ujević


Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 5. 2010.

Ukupno: 1203826
Danas: 428

 


Anketa (mala)
Kako iskorištavate svoje slobodno vrijeme?: 


preskoči na navigaciju